Lichtfestival Gent 2018

Lichtfestival Gent 3101-0402 2018

©Sabrina Maes, Lichtfestival Gent

Verschillende lichtsculpturen, spectaculaire projecties en installaties gebundeld van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Het festival biedt ook een podium aan aankomend talent. Alle lichtinstallaties hebben ondertussen een plekje gekregen langs het traject en dat het weer prachtig en gevarieerd zal zijn, hoeft geen betoog. Kleine intimistische werken wisselen af met grote spectaculaire lichtsculpturen. Lichtfestival Gent.©Sabrina Maes, Lichtfestival Gent

We gingen een kijkje nemen.  De route kon gevolgd worden tussen 19 uur en 24 uur ’s avonds. Vermoedelijke hebben we teveel geslenterd want de hele tour hebben we niet kunnen uitwandelen (stappenteller meldt nochtans: 6 km)

Het was koud maar indrukwekkend.  De route was in 1 richting opgedeeld zodat het over de koppen lopen in stroom mee lopen was en dus best te harden.
©Sabrina Maes, Lichtfestival Gent

Geniet mee van een kleine impressie.


Sabrina Maes, Fotograaf

Wie ben ik?

Mijn naam is SABRINA [S.P.P.] MAES (°1964, St.-Niklaas, België), ik volgde Latijn-Wetenschappen aan het Sint-Lutgardis Instituut te Antwerpen, genoot onderwijs Hebreeuws en Joodse cultuur- en geschiedenis en deed de Academie voor Schrijfkunst te Antwerpen. Met 20 jaar ervaring in design, productie en ontwikkeling van FMCG, een doorgedreven kennis van webdesign en programmatie ben ik ook gedreven in nabewerking oa Illustrator, Photoshop ea.

Ik ben gediplomeerd fotograaf en zie de wereld door mijn camera. Ik ben begonnen met een analoge camera Canon met een 70-300mm waarmee ik de wereld in trok. Van Jeruzalem tot Harlem New York en de Pipi eilanden in Thailand.

Met de fotografie verslaving groeide ook de hunker naar degelijk materiaal, alleen het beste is goed genoeg.

Mijn voorkeur ging na de Canon, en de Sony uit naar de Nikon. De kleurstelling maakt mij blij, de scherpte euforisch.

Perfect werk wordt geleverd in 36 megapixels, full frame.

Mijn werk lijkt divers maar elke tak brengt me naar een mooie wereld waarbij de emoties en de mens centraal staan. Die wereld kan kleurrijk zijn maar ik heb ook een voorliefde voor krachtige zwart wit beelden.

Waar?

Gesitueerd op de grens Antwerpen

Telefoon?

0032 (0) 471 41 7123

Email?

Sabrina@sabrinamaes.be

Fotografie Specialiteiten

  • Na 1000-den foto’s en capture’s, een bijzondere kijk op de dingen, de details en perfecties, volgde een herprofilering en volgde ik ook een professionele opleiding Fotografie.
  • Portret fotografie
  • Beloved nieuw ultra moderne fotografie technieken voor portret en familieportret
  • Straat fotografie en wandelen door details & emoties van elke dag. (Urban – Urbex)
  • Reportage en fotojournalistiek cultuur, evenementen en nieuws
  • Actie foto’s in Sport & Anderen laten genieten van bijzondere locaties, Oog voor details, close-up fotografie (natuur, dieren, mensen, producten) zijn haar specialiteiten.

Meer info

Creatieve 1000-poot, deelneemster aan 101 cursussen en workshops, geïnspireerde-wil-alles-weten-en-kennen, houdt van fotografie, is gepassioneerd door sport en lang lopen. Moeder ten top voor zoon Stijn. Schrijft poëzie, korte verhalen, essays en columns. Publiceerde o.a. in: Raaklijnen, Renaissance, Letterlik, Zulma, De Brakke Hond en Weirdoâs.
Professionele Gediplomeerde Freelance Fotograaf
Portret workshop Pin up jaren ’40-’50 olv Richard Terborg en Peter van Heulen
Straatfotografie workshop olv Micha De Muynck
Beloved Workshop olv Heleen Klop en Yvette Vlaar
Beloved Seminar olv Jesh De Rox
Newborn Workshop olv Inge Nijs
Lifestyle&Storytelling Fotografie Collie James

Foto

Zelfportret “Love at First sight – with Mister John Doe” – 2014

Zelfportret âLove at First sight â with Mister John Doeâ â 2014

Zelfportret Love at First sight  with Mister John Doe  2014

 

 

Vraag informatie of maak een boeking

 

 

 

 

Alle foto’s op deze website, tenzij anders gemeld, zijn door mij gemaakt. Het auteursrecht ligt bij mij. Alle rechten voorbehouden.

Foto’s mogen niet zonder mijn uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden op andere websites, in publicaties of andere media. Heb je interesse in mijn foto’s neem dan contact op met mij.


Ansel Adams

ANSEL ADAMS

Ansel Adams was een Amerikaans fotograaf. Adams is bekend van zijn indrukwekkende landschapsfoto’s in zwart-wit, geïnspireerd door een trip naar Yosemite National Park in 1916.

 

RICHARD TERBORG

Richard is a Conceptual Fashion, Portrait and Fine-Art Photographer. His background in media and design helps his overactive brain keep up with the many things he does at the same time. Add a drive for getting people to âstop talking and start doingâ, and youâve got Richard Terborg in a nutshell.

 

Vraag informatie of maak een boeking